5. Lot II – Rregullimi i prockës në fshatin Graboc i Poshtëm

Vlera e projektit:  26,500.00 €

Buxheti i ndarë: 26,500.00 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 24/10/2016 (45 Ditë pune)

Data e nënshkrimit të kontratës: 20/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 23/10/2016

Data e përfundimit të punimeve: Anulim i kontratës

Koment: Kontrata është anuluar pasi që kompania fituese është tërhequr dhe komuna si autoritet kontraktues ka bërë konfiskimin e sigurimit ekzistues të kontratës

Punëkryesi: Shpk “VALDRINI” – Drenas

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *