4. “Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Lismir, Nakaradë dhe pllatoja e shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë”

Vlera e projektit:  59,479.40 €

Buxheti i ndarë: 59,479.40 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 08/11/2016 (30 Ditë pune)

Data e nënshkrimit të kontratës: 04/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 07/11/2016

Data e përfundimit të punimeve: 15/12/2016

Punëkryesi: Shpk “VALDRINI” – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 07/11/2017
Përfundon: 30 Ditë pune
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *