3. “Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Bardh i Madh dhe Bardh i Vogël”

Vlera e projektit:  65,866.40 €

Buxheti i ndarë: 65,866.40 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 08/11/2016 (30 Ditë pune)

Data e nënshkrimit të kontratës: 04/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 07/11/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve:Arsyet e vonesave nuk sqarohen

Punëkryesi: NN “SHKEMBI” – Drenas

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *