Asfaltimi i rrugëve në Fushë Kosovë

Vlera e projektit: 128,474.40 €

Buxheti i ndarë: 128,474.40 € (Bashkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovë dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë pune

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 19/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:

   Nr. Emri i rrugëve Njësia
matëse
Gjatësia Gjerësia
1 Rr. NDSH M 300 3
2 Rr. Abdulla Pllana M 160 3
3 Rr. Motrat Qiriazi M 350 3
4 Rr. Pajazit Islami M 520 3
5 Rrugët në Lagjen 029
(rr. Molla e kuqe_65 m, rr. Salih Puqolli_95 m, rr. Gjirokastra_62 m, rr. Gjon Kastrioti_103 m)
M 325 4
6 Rrugët në Lagjen 029                                                      (rr. Sitnica_110 m, rr. Kalabria_65 m, rr. Gjirokastra – degëzimi 2_65 m) M 240 3
7 Rr. Tahir Zemaj M 160 3
8 Rr. Abdulla Pllana M 150 3.5
9 Rr. Nora Kelmendi M 160 4
10 Rr. Isuf Hoxha M 150 3
11 Rr. Pajazit Islami – Nakaradë M 130 3
12 Rr. Hamdi Grajqevci + Trotuar me gjatësi 100 m dhe gjerësi 2 m M 100 5
13 Rr. Pandeli Sotiri M 550 4

Punëkryesi: ” Trasing Group ” Sh.p.k. – Drenas

 

Graf:

Filloi: 19/06/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë pune
80%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *