Mirëmbajtja e ndriçimit publik në hapësirat publike dhe në Institucionet publike

Vlera e projektit: 63,333.10 €

Buxheti i ndarë: 63,333.10 € (Bashkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 12/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 12/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: N.N.P. ” Toni ” – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 12/07/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
10%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *