11. Mirëmbajtja e nxemjeve qendrore në Institucionet Arsimore, Shëndetësore dhe Administatën Komunale

Vlera e projektit:  49,954.40 €

Buxheti i ndarë: 49,954.40 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 36 Muaj (Kornizë Kontrat)

Data e nënshkrimit të kontratës: 14/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 14/11/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: Shpk “TERMOVIZIONI” – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 14/11/2016
Përfundon: 14/11/2019
[wp_progress_bar text=”” pc=”30″ progress_color=”#6fbfb0″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *