Asfaltimi i rrugës në fshatin Baicë – Tërstenik dhe ndërtimi i rrugës në fshatin Baicë (lagjja Kiçina dhe Zariqi)

Vlera e projektit: 250,684.15 €

Buxheti i ndarë: 250,684.15 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 14 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/09/2017

Data e fillimit të punimeve: 26/09/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Asfaltimi i rrugës në fshatin Baicë – Tërstenik dhe ndërtimi i rrugës në fshatin Baicë (lagjja Kiçina dhe Zariqi)

Punëkryesi: N.N.T. Milazim Shala – Drenas

 

Graf:

Filloi: 26/09/2017
Periudha e realizimit: 14 Muaj
60%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *