Rregullimi i varrezave në komunën e Drenas-it

Vlera e projektit: 24,716.22 €

Buxheti i ndarë: 24,716.22 € (THV – Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve:  65 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës:  17/05/2017

Data e fillimit të punimeve:  24/05/2017

Data e përfundimit të punimeve:  24/10/2017

Përshkrimi i kontratës:
a) Rregullimi i Platos dhe rrethoja te Lapidari “Ilaz Kodra” L=300 m’
b) Rrethoja në varrezat e fshatit Gllanasellë, L=360 m’
c) Rregullimi i Platos në varrezat e dëshmorëve në fshatin Vërboc L=160 m’

Punëkryesi:  “DONI TERM” Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 24/05/2017
Periudha e realizimit: 65 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *