Rregullimi i trotuarit dhe ndriçimi publik në Drenasin III

Vlera e projektit: 33,219.39 €

Buxheti i ndarë: 33,219.39 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 24 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës:22/06/2016

Data e fillimit të punimeve: 04/07/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Operatori: “BAU ENERGY”&”AL TRADE” – Prishtinë

 

 

Filloi: 04/07/2016
Periudha e realizimit: 36 Muaj
50%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *