Rregullimi i pikave për kontejner

Vlera e projektit: 3,957.75 €

Buxheti i ndarë: 3,957.75 €  (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 20 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/06/2017

Data e fillimit të punimeve: Kontrata është ndërprerë, dhe nuk sqarohen arsyet e ndërprerjes së kontratës.

Data e përfundimit të punimeve: ?

Përshkrimi i kontratës: Rregullimi i pikave për kontejner 1.1.m3

  1. Rregullimi dhe ndërtimi i platformes (10*2.5)m*m 3 copë
  2. Rregullimi dhe ndërtimi i platformes (8*2.5)m*m 2 copë
  3. Rregullimi dhe ndërtimi i platformes (6*2.5)m*m 2 copë

Punëkryesi: “ASS” – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: Kontrata është ndërprerë
Periudha e realizimit: 20 Ditë
Kontrata është ndërprerë 0%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *