Riparimi dhe mirëmbajtja e kanalizimeve fekale në komunën e Drenasit

Vlera e projektit:  33,515.00 €

Buxheti i ndarë:  33,515.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 11/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 25/10/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: “KASTRATI-L” – Drenas

 

 

Filloi: 25/10/2016
Periudha e realizimit: 36 Muaj
10%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *