Ndriçimi publik me sistemin intelegjent dhe llamba LED (Renovim, mirëmbajtje dhe ndriçim)

Vlera e projektit: 127,180.00 €

Buxheti i ndarë: 127,180.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës:04/05/2016

Data e fillimit të punimeve: 06/05/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: “BAU ENERGY” & ”AL TRADE’’ – Prishtinë

 

Filloi: 22/07/2016
Periudha e realizimit: 24 Muaj
50%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *