Ndërtimi i urave-tombinave në fshatrat e komunës së Drenas-it

Vlera e projektit: 61,602.18 €

Buxheti i ndarë: 61,602.18 € (BKK-Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 29/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizim të punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i katër (4) urave – tombinave në lagjet Zhushi dhe Rrukiqi (Vërboc) , lagjja Bylykbashi (Tërsteniku I) dhe në fshatin Nekoc

Punëkryesi: “A&I GROUP” – Drenas

 

 

Filloi: 29/05/2017
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *