Ndërtimi i infrastrukturës (asfaltimi dhe kubëzimi) Drenas

Vlera e projektit: 212,705.40 €

Buxheti i ndarë: 212,705.40 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 24 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 23/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 30/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i infrastrukturës (asfaltimi dhe kubëzimi) Drenas

Punëkryesi: “TRASING GROUP” – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 30/06/2017
Periudha e realizimit: 24 Muaj
45%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *