Mirëmbajtja e rrugëve gjatë sezonës verore

Vlera e projektit: 35,625.00 €

Buxheti i ndarë: 35,625.00 € (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 02/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Mirëmbajtja e 14 rrugëve gjatë sezonës verore

EMRI I RRUGËVE: Gjatësia Trotuari
1. Ilaz Kodra 821 821
2. Besim Mala 589 589
3. Asllan Fazliu 821 0
4. Xhevat Demaku 746 746
5. Jasharajve 1452 1452
6. Fehmi dhe Xhevë Lladrovci 1472 2450
7. Shaban Shala 818 540
8. Fadil Gjoka 46 46
9. Rasim Kiqina 173 173
10. Tahir Topilla 135 135
11. Bedri Shala 341 341
12. Vellëzërit Ahmeti 178 178
13. Adem Mulaj 139 139
14. Xhevat Demaku 450 450


Punëkryesi:
“PASTRIMI” – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 05/07/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
30%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *