Mirëmbajtja e parqeve dhe gjelbërimi i qytetit në Drenas

Vlera e projektit: 69,787,00 €

Buxheti i ndarë: 69,787,00 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës:26/04/2016

Data e fillimit të punimeve: 27/04/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: “VALDRINI” shpk – Drenas

 

 

Filloi: 27/04/2017
Periudha e ralizimit: 36 Muaj
40%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *