Mirëmbajtja e kanalizimeve fekale dhe atmosferike në komunën e Drenasit

Vlera e projektit: 49,563.96 €

Buxheti i ndarë: 49,563.96 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: (36 muaj)

Data e nënshkrimit të kontratës:01/07/2016

Data e fillimit të punimeve: 01/07/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Operatori: “KASTRATI-L”

 

 

Filloi: 01/07/2016
Periudha e realizimit: 36 Muaj
35%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *