Mirëmbajtja dhe pastrimi i objektit të gjimnazit “Skënderbeu”, shmt “Fehmi Lladrovci” dhe objektit të administratës komunale

Vlera e projektit: 196,642.80 €

Buxheti i ndarë: 196,642.80 € (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: N.N.P.” BLINAJA – A.M.” & N.P.T.Sh. “Omi Impex” – Drenas

 

 

Filloi: 21/04/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
10%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *