LOT 2: Mirëmbajtja e rrugëve, në Çikatovë të Vjetër, Gllanasellë, Likoshan, Gradicë, Godanc, Dritan, Gllobar, Tërstenik I, Tërsteniku II, Vërboc, Shtuticë, Damanekë, Baicë, Tërdec, Abri e Epërme dhe Polluzhë

Vlera e projektit:  14,535.00 €

Buxheti i ndarë:  14,535.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 20/12/2016 – 31/03/2017

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/12/2016

Data e fillimit të punimeve: 19/12/2016

Data e përfundimit të punimeve: 31/03/2017

Punëkryesi: NN “SHKËMBI” – Drenas

 

 

Filloi: 19/12/2016
Përfundon: 31/03/2017
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *