Lot 1: Mirëmbajtja e rrugëve në Qytetin e Drenasit (Lagjja e feronikelit) Qikatovë e Re , Poklek i Ri, Pokleki Vjetër, Shtrubullovë, Krajkovë (deri në Poterkë), Vasilevë, Korroticë e Epërme, Zabeli i Epërm, Sankoc, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Nekoc, Kizharekë, Komorani (I, II, III dhe IV), Llapushnik, (Potërk, Vukoc, Llapushnik), Arllat (Bytyq), Negroc, Vuçak dhe Gjergjicë

Vlera e projektit:  14,833.00 €

Buxheti i ndarë:  14,833.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 20/12/2016 – 31/03/2017

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/12/2016

Data e fillimit të punimeve: 20/12/2016

Data e përfundimit të punimeve: 31/03/2017

Punëkryesi: “FER PETROL” – Drenas

 

 

Filloi: 20/12/2016
Përfundon: 31/03/2017
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *