Largimi dhe pastrimi i deponive të egra

Vlera e projektit:  27,416.00 €

Buxheti i ndarë:  27,416.00 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit të punimeve: 20/12/2016 – 19/12/2018

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/12/2016

Data e fillimit të punimeve:  22/12/2016

Data e përfundimit të punimeve:  Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi:  NNT “KORABI” – Drenas

 

 

Filloi: 22/12/2016
Periudha e realizimit: 24 Muaj
[wp_progress_bar text=”” pc=”30″ progress_color=”#6fbfb0″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *