Kanalizimi i ujërave të zeza në fshatin Nekoc, Fushticë e Epërme dhe Zabel i Epërm

Vlera e projektit: 41,518.00 €

Buxheti i ndarë: 41,518.00 € (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 27/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: 14/07/2017

Përshkrimi i kontratës: Kanalizimi i ujrave të zeza në fsh. Nekoc në gjatësi L= 1565 m’, Fushticë e Epërm L=810 m’ dhe Zabel i Epërm L=800 m’

Punëkryesi: N.N.P. “Ardi” – Obiliq

 

 

Graf:
Filloi: 27/04/2017
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *