Kanalizimi i ujërave të zeza në fshatin Gllobar dhe Likoshan

Vlera e projektit: 33,404.00 €

Buxheti i ndarë: 33,404.00 € (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 2 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 10/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizim të punimeve: Vonesa për shkak të ndërprerjes së punimeve për arsye të cilësisë së gypave

Përshkrimi i kontratës: Kanalizimi i ujrave të zeza në fsh. Gllobar  L=1500 m’ dhe
Likoshan L=1150 m’

Punëkryesi: N.SH.”Qaza”; N.N.T. ” HIDROKOSOVA ” – Drenas

 

 

Filloi: 10/05/2017
Periudha e realizimit: 2 Muaj
Afati për realizimin e projektit ka kaluar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *