Kanalizimi i ujërave të zeza në fshatin Arllat, Fatos dhe Llapushnik – (punë shtesë)

Vlera e projektit: 6,626.00 €

Buxheti i ndarë: 6,626.00 €  (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 10 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 24/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 24/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Koment: Punimet në fshatin Arllat dhe Fatos kanë përfunduar, kurse në Llapushnik punimet janë duket vazhduar sipas planit dinamik

Punëkryesi: “ARDI” – Obiliq

 

 

Graf:
Filloi: 24/06/2017
Periudha e realizimit: 10 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *