Kanalizimi i ujërave të zeza në fshatin Arllat, Fatos dhe Llapushnik – (punë shtesë)

Vlera e projektit:  6,626.00 €

Buxheti i ndarë:  6,626.00 €  (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve:  10 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës:  24/06/2017

Data e fillimit të punimeve:  24/06/2017

Data e përfundimit të punimeve:  28/07/2017

Koment:  Punimet në fshatin Arllat dhe Fatos kanë përfunduar, kurse në Llapushnik punimet janë duket vazhduar sipas planit dinamik

Punëkryesi:  “ARDI” – Obiliq

 

 

Graf:
Filloi: 24/06/2017
Periudha e realizimit: 10 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *