Kanalizimi i ujërave të zeza në fshatin Arllat, Fatos dhe Llapushnik

Vlera e projektit: 66,293.00 €

Buxheti i ndarë: 66,293.00 € (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 3 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: 28/07/2017

Përshkrimi i kontratës: Kanalizimi i ujrave të zeza në fsh. Arllat  L=2100 m’, Fatos(Negroc) L=2000 m’
Llapushnik L=?

Punëkryesi: N.N.P. “Ardi” – Obiliq

 

 

Graf:
Filloi: 21/04/2017
Periudha e realizimit: 3 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *