Dekorimi i qytetit për festa 2017/2018

Vlera e projektit:  18,628.00 €

Buxheti i ndarë:  18,628.00 € (Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve:  24 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës:  24/03/2017

Data e fillimit të punimeve:  30/04/2017

Data e përfundimit të punimeve:  Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:  Montimi, qmontimi dhe ndriçimi i binës 10 herë, furnizimi dhe vendosja e panove 72 m2 , ftesa 2000, karriga 10 x 300 copë , sigurimi fizik 10 x 4 , furnizimi dhe vendosja e flamujve 8 herë , furnizimi
dhe vendosja e dritave dekor , furnizimi dhe montimi i bredhit me lartësi 8 m 2 copë etj.

Punëkryesi:  N.N.SH. ” TONI INGJINJERING ” SH.P.K. – Drenas

 

 

Filloi: 30/04/2017
Periudha e realizimit: 24 Muaj
95%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *