Asfaltimi i rrugëve lokale në fshatin Vasilevë dhe Poklek i Vjetër

Vlera e projektit: 54,000.00 €

Buxheti i ndarë: 54,000.00 € (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 35 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 22/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 30/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: 11/06/2017

Përshkrimi i kontratës:
Asfaltimi i rrugës në fshatin Vasilevë (L=600 M’, B=4M’, T=8 CM)
Asfaltimi i rrugës në fshatin Poklek i Vjetër (L=490 M’, B=4M’, T=7 CM)

Punëkryesi: “LINDIALB” – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 30/05/2017
Periudha e realizimit: 35 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *