Asfaltimi i rrugëve lokale në fshatin Tërsteniku II, Tërsteniku I dhe Polluzhë

Vlera e projektit: 124,866.75 €

Buxheti i ndarë: 124,866.75 € (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve: 70 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 12/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 06/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizim të punimeve: Nuk sqaarohen arsyet e vonesave

Përshkrimi i kontratës:

Nr Emri i Rrugëve Gjatësia Gjerësia Trashësia
1 Tërsteniku II L = 700 m B = 4.5 m T = 8 cm
2 Tërsteniku I (Lagjja Dvorani – Kacureti) L = 400 m B = 5.0 m T = 8 cm
3 Tërsteniku I (Lagjja Gashani) L = 500 m B = 4.5 m T = 8 cm
4 Polluzhë L = 370 m B = 5.5 m T = 8 cm

Punëkryesi: N.N.T. “BURIMI” – Malishevë

 

 

Filloi: 06/06/2017
Periudha e realizimit: 70 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *