Asfaltimi i rrugës Polluzhë – Shtuticë – Dashec

Vlera e projektit:  3,749.15 €

Buxheti i ndarë: 3,749.15 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: Kontratë 2 vjeçare

Data e nënshkrimit të kontratës:  12/05/2017

Data e fillimit të punimeve:  22/05/2017

Data e përfundimit të punimeve:  Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:  Asfaltimi i rrugës Polluzhë – Shtuticë – Dashec  L = 3,920m ‘, B=5.5 m’ dhe T=11+4 cm

Punëkryesi: “DONI TERM” – Drenas

 

Graf:
Filloi: 22/05/2017
Periudha e realizimit: 2 Vite
50%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *