Asfaltimi i rrugës në fshatin Tërdec

Vlera e projektit: 110,235.01 €

Buxheti i ndarë:  Bashkëfinancim Komuna dhe Ministria e Infrastrukturës

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 10/08/2016

Data e fillimit të punimeve: 15/08/2016

Data e përfundimit të punimeve: 26/03/2017

Punëkryesi: “BLINAJA-AM”-Drenas

 

Graf:
Filloi: 15/08/2016
Periudha e realizimit: 12 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *