Asfaltimi i rrugës në fshatin Nekoc (lagjet Lugu, Fana, dhe Krapi)

Vlera e projektit:  46,297.70 €

Buxheti i ndarë:  46,297.70 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit të punimeve:15/12/2016 – 31/07/2017

Data e nënshkrimit të kontratës:14/12/2016

Data e fillimit të punimeve: 14/12/2016

Data e përfundimit të punimeve: 07/04/2017

Punëkryesi: NN “MILAZIM SHALA” – Drenas

 

 

Filloi: 14/12/2017
Përfundon: 31/07/2017
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *