Asfaltimi i rrugës në fshatin Abri (lagjet Hysenaj, Hajdaraj, dhe Demiqi)

Vlera e projektit: 56,838.05 €

Buxheti i ndarë: 56,838.05 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit të punimeve: 15/12/2016 – 31/07/2017

Data e nënshkrimit të kontratës: 14/12/2016

Data e fillimit të punimeve: 14/12/2016

Data e përfundimit të punimeve: 07/04/2017

Koment: Punimet në lagjen Hysenaj dhe Hajdaraj janë ralizuar në kohë, kurse në lagjen Demiqi punimet nuk kanë përfunduar ende për shkak të punimeve/problemeve me kanalizim

Punëkryesi: NN”GRANITI COM” & “ISPE” – Skenderaj_Vushtrri

 

Graf:
Filloi: 14/12/2016
Përfundon: 31/07/2017
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *