Asfaltimi i rrugëve lokale në fshatrat Sankoc, Fushticë e Epërme dhe Fushticë e Ulët

Vlera e projektit:  336,453.00 €

Buxheti i ndarë:  336,453.00 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve:  4 Muaj / 120 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës:  11/05/2017

Data e fillimit të punimeve:  22/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: 05/10/2017

Përshkrimi i kontratës:  Asfaltimi i rrugëve lokale në :
a) Segmenti I (Sankoc) = 1278.90 m’ ‘, B=4.5 m’ dhe T=8 cm
b) Segmenti II (Sankoc) = 1141.35 m’ ‘, B=4.5 m’ dhe T=8 cm
c) Segmenti I (Fushticë e Epërme) = 954.24 m’ ‘, B=4.5 m’ dhe T=8 cm
d) Segmenti II (Fushticë e Epërme) = 625.82 m’ ‘, B=4.5 m’ dhe T=8 cm
e) Segmenti I (Fushticë e Poshtme) = 1315.09 m’ ‘, B=4.5 m’ dhe T=8 cm
f) Segmenti II (Fushticë e Poshtme) = 575.50 m’ ‘, B=4.5 m’ dhe T=8 cm

Punëkryesi:  NNTPP ” Gashi Ing ” – Suharekë

 

 

Graf:
Filloi: 22/05/2017
Periudha e realizimit: 120 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *