Asfaltimi i rrugës në fshatin Mihaliq

Projekt 2vjecar

Përshkrimi i kontratës(projektit):Asfaltimi i rrugëve lokale në fshatrat: Akrashticë, Ashlan,
Bansjkë, Beqiq, Bivolak, Bruznik, Dubovc, Galicë,Mihaliq, Pasomë, Samadrexhë,Sfaraqak, Shallc, Sllatinë-Tarllabuq, Smrekonicë,Studime e Epërme dhe Studime e Poshtme.

Vlera e projektit(vlera e kontraktuar):32,209.10€

Buxheti i ndarë:37,800.00€

Data e nënshkrimit të kontratës:20.08.2018

Data e fillimit të punimeve:3 ditë pas nënshkrimit të kontratës

Periudha e realizimit të punëve:200 ditë nga data e fillimit të punimeve

Data e përfundimit të punimeve:30.11.2019 (projekt në proces)

Punëkryesi: NPSH“Bageri” -Ferizaj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *