Ka filluar ndërtimi i rrjetit të kanalizimit në Zhabar të Mitrovicës

 

Drejtoria për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë ka filluar me ndërtimin e kanalizimit në Zhabar të Mitrovicës.

Vlera totale e projektit: 520.000Euro

Buxheti i ndarë për vitin 2019: 200.000Euro

Data e fillimit të punimeve:26.03.2019

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në proces

Përshkrimi i kontratës:Ndërtimi, furnizimi dhe debllokimi i rrjetit të kanalizimeve në qytetin e Mitrovicës

 

Fotografia e Komuna e Mitrovicës - Faqe zyrtare

Fotografia e Komuna e Mitrovicës - Faqe zyrtare

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *