Shtimi i kapaciteteve të ujit dhe rregullimi i rrjetit të ujësjellësit

Vlera e projektit: 20,000.00 €

Buxheti i ndarë: 10,000.00 €  (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës) , 10,000.00 € (THV – Të Hyrat Vetanake)

Përshkrimi i projektit:Shtimi i kapaciteteve të ujit dhe rregullimi i rrjetit të ujësjellësit

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *