Fushë Kosovë 2017
2016 2017 2018

Fushë Kosova ka ndarë 43% të buxhetit për investime kapitale në vitin 2017. E formuar vetëm në vitin 1989, Fushë Kosova shpejtë është rritur për të qenë vendbanim i 35 mijë banorëve. Rrjedhimisht investimet kapitale dhe shërbimet kanë qenë gjithnjë në rritje. Harta e investimeve kapitale për vitin 2017 tregon një shtrirje të gjerë gjeorgrafike në pjesë të ndryshme të komunës. Me 4 milion e 100 mijë euro investime kapitale, janë paraparë më së shumti investime në shtrim të rrugëve por ka edhe projekte të karakterit social si ndërtimi i shtëpive për raste sociale.

 

Legjenda
pin Projektet në proces
pinkuq Projektet me vonesa
pinvonesperfundimProjektet e përfunduara me vonesa
pingjelbertProjektet e përfunduara
Projektet e bartura nga viti i kaluar
Lista e projekteve

One thought on “Fushë Kosovë 2017

  • Prill 26, 2017 at 10:05 am
    Permalink

    Kur do te ma ndertoni shtepin?

    Reply

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *